Bestelinformatie voor winkeliers

Onderstaande informatie is van toepassing op wederverkopers van Krúskes producten, wil je ook Krúskes producten inkopen? Klik dan hier.

Bestelvoorwaarden

Minimum bestelbedrag: geen
Gratis levering vanaf: 250,- euro ex. btw

Verkoopvoorwaarden

  • Je verkoopt onze producten alleen offline in een stenen winkel*
  • Je bent (mede)eigenaar of gemachtigde medewerker en minimaal 18 jaar
  • Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en handelt vanuit Nederland

*Wij leveren onze producten niet aan webshops, mogelijk dat dit in de toekomst gaat veranderen. Lees hier alle algemene voorwaarden

Verzending

We verzenden iedere bestelling zo snel mogelijk, dit betekent dat deze binnen 1 tot 4 werkdagen wordt verzonden. De leveringstijd van de vervoerder PostNL is gemiddeld binnen 24 uur.

Gratis levering vanaf 250,- ex btw
Onder de 250,- ex btw, verzending: 5,95 ex btw
Verzending binnen: 1 tot 4 werkdagen

Levertijden

Alle inkoopbestellingen worden als pakket verzonden met de vervoerder PostNL. De gemiddelde transporttijd (na onze verzendbevestiging) is 1 werkdag. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging, even later ontvang je ook de Track en Trace code. Je kunt door middel van de Track en Trace code eenvoudig zien wanneer jouw bestelling wordt aangeboden op het aangegeven adres.

Voorraden

Wij houden onze voorraden nauwkeurig in de gaten, mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een product niet op voorraad is dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We bespreken samen met jou de best passende oplossing.

Betaalmethodes

Voor inkoopbestellingen hebben we gekozen om alleen betaalmethode iDEAL te gebruiken, zodat we iedere inkoopbestelling direct in behandeling kunnen nemen. iDEAL is een veilige betaalmethode voor online bankieren via je eigen vertrouwde bank.

Ook Krúskes producten inkopen?

Neem contact met ons op

Zijn er vragen of is er iets onduidelijk? We horen het graag, stel je vraag of opmerking en we reageren zo spoedig mogelijk.