Over Krúskes

Wij zijn gespecialiseerd in Friese producten Friese valentijnscadeau - Krúskes.nl - Valentijnsdag

Krúskes is gespecialiseerd in het ontwerpen van Friese producten, producten met name op het gebied van stationery. We zijn met Krúskes in eind januari 2018 gestart met eerst alléén een paar kaartjes, al gauw bleek dat onze ontwerpen in de smaak vielen. Daarom hebben we al vlot ons assortiment steeds wat verder uitgebreid met onder andere Friese verjaardagskalenders, agenda’s, planners, posters, cadeaulabels en noem het maar op! We zijn nog steeds volop aan het uitbreiden van ons assortiment. Onze specialiteit is producten ontwerpen in de Friese taal, we ontwerpen dus vooral producten met originele Friese quotes of gezegdes en steken ze in een modern jasje.

Het doel is om de aankomende tijd meer originele producten te ontwerpen waar jullie blij van worden, met name producten in de Friese taal. Want dat is tenslotte onze specialiteit!

” Wat in Fries ienkear yn it hert sluten hat is der min wer ut te krijen “

Wie zit er achter Krúskes?

Alle Krúskes ontwerpen zijn bedacht en ontworpen door Ytske, zij is dan ook de ontwerper van alle Krúskes producten. Ytske, de naam verraadt het stiekem al, is ‘hikke en tein’ (geboren en opgegroeid) in Friesland. Naast Ytske zorgt Brian voor het technische gedeelte én dat alle producten goed vindbaar zijn door heel Friesland. Samen vormen we een goedlopend team en hebben we veel plezier in het werk! Want dat is natuurlijk ook heel belangrijk 🙂

” Ontworpen door Friezen, voor Friezen! “

Wat betekent Krúskes?

Krúskes is een Fries woord dat staat voor kruisjes. We zijn met ontwerpen begonnen die vooral kruisjes bevatten, maar inmiddels creëren we de meest uiteenlopende ontwerpen. De ontwerpen met kruisjes pasten namelijk op een gegeven moment niet altijd meer bij de gelegenheid waar het product voor bedoeld was of uiteindelijk om draaide. Naast dit, vinden wij het belangrijk dat we iets kunnen bijdragen met onze producten, om zo met een klein gebaar mensen blij, goed of trots te laten voelen!

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over Krúskes, stel ze dan gerust! We beantwoorden ze graag. Stuur ons een mail op info@kruskes.nl. Veel plezier met het bezoeken van onze website!

Leafs, Team Krúskes