Contact

Veelgestelde vragen

Vind hier snel antwoord op je vraag

De bezorging is gratis indien je bestelling 40 euro of meer bedraagt. Onder de 40 euro vragen wij een bijdrage van 3,99 euro. Lees hier meer over de verzendkosten.

Het is niet mogelijk om een product te personaliseren met bijvoorbeeld een naam, andere kleur of vorm.

Bij Krúskes kun je gemakkelijk en veilig vooraf of achteraf betalen met de volgende betaalmethodes.

✓ iDEAL
✓ Apple Pay
✓ Google Pay
✓ Bancontact
✓ Achteraf betalen via Billink
✓ Creditcards: Mastercard / Visa / Maestro

We verzenden je bestelling altijd binnen één werkdag. Indien je op een werkdag vóór 23:30 uur hebt besteld, wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over de levertijden.

Verzenddagen zijn maandag t/m vrijdag en zondag.

*Levering van Producten met eigen foto, ontwerp of tekst zijn uitgezonderd. Deze producten hebben een afwijkende levertijd en worden afzonderlijk verzonden van eventueel andere bestelde producten. Kijk bij het product voor de actuele levertijd.

We streven ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Nadat je bestelling is geplaatst, wordt deze direct verzameld, ingepakt en verzonden. Daarom is het in veel gevallen niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren.

Je kunt je bestelling na ontvangst uiteraard wel aan ons retour sturen.

In een enkel geval kan je bestelling nog geannuleerd worden. Stuur hier voor een mail naar info@kruskes.nl met je bestelnummer.

Wij sturen na het plaatsen van de bestelling altijd een bevestiging naar het opgegeven e-mailadres. Heb je ‘m niet ontvangen? Kijk eens in je Spam/ongewenste map. Is hij hier ook niet? Dan kan het zijn dat je e-mailadres niet juist is gespeld, neem in dit geval even contact met ons op.

We streven ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Nadat je bestelling is geplaatst, wordt deze direct verzameld, ingepakt en verzonden. Daarom is het in veel gevallen niet meer mogelijk om iets aan je bestelling toe te voegen.

Stuur ons bij voorkeur een e-mail en bestel het gewenste product via de website, we zullen de artikelen dan samenvoegen als dat nog mogelijk is.

Contact met Krúskes

Heb je een vraag, opmerking, klacht of suggestie? Neem gerust contact op en stuur een e-mail naar info@kruskes.nl. Een goede service staat bij Kruskes hoog in het vaandel, wij doen er dan ook alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Wij streven er naar om jouw vraag en/of klacht zo spoedig mogelijk te beantwoorden, daarom ontvang je op werkdagen binnen 6 uur een reactie van ons.


  Krúskes

  Bedrijfsgegevens

  Krúskes B.V.
  KVK nummer: 81180683
  BTW: NL861973045B01

  Kantoor- en bezoekadres:
  Grote Voort 293A
  8041 BL Zwolle

  Vestigingsadres en retouradres:
  Zuiderzeestraatweg 700A
  8094AW Hattemerbroek

  Volg Krúskes op social media:

  Krúskes producten inkopen?

  Onze producten zijn verkrijgbaar voor wederverkoop, je leest er alles over op deze pagina.

  Wat zeggen onze klanten?

  Fantastische producten, snelle levering, altijd een leuke verassing bij je bestelling. Keurig verpakt. Aan te bevelen.

  Utie / WebwinkelKeur 02-04-2024

  Beter kado dan een bosje bloemen!

  Jasper / WebwinkelKeur 28-03-2024

  In prachtbedriuw. In oanwinst foar ús moaie Fryske taal. Super rappe reaksjes op mails en it pakje wurdt keurich netsjes thús besoarge mei in lyts presintsje derby...

  Wopkje / WebwinkelKeur 10-03-2024