Moederdag top 10

Op de tweede zondag van Mei is het Moederdag: de dag dat alles om haar draait en de dag dat zij in het zonnetje gezet mag worden. Wil je haar dit jaar eens verrassen met iets anders dan bloemen of parfum? Wij zetten de meest originele Friese Moederdag cadeaus voor je op een rijtje. Zo maak je Moederdag onvergetelijk!

1 – Niet alleen een cadeau, maar ook veel mooie herinneringen
Met hetTegoedbonnenboekje foar de leafste mem’ heb je een origineel cadeau voor de liefste mem in huis. Geef de tegoedbonnen cadeau zodat je mem de tegoedbonnen kan inwisselen zodra ze wil. Verras haar met dit boekje boordevol tegoedbonnen voor verwennerijen en superleuke activiteiten om samen te doen zoals een dagje winkelen, een etentje of een spelletjes avond. Zo kunnen jullie samen leuke herinneringen maken! Ook vind je een aantal bonnen die mem zelf kan invullen.

2 – Een superpakket voor een supermem
Moederdagpakket – Super mem: Met dit leuke Friese moederdagpakket verras jij je liefste mem gegarandeerd. Er zit een te gekke mok in die haar er elke dag aan herinnert dat ze geweldig is. Daarbij zit er een mooie muurcirkel met standaard in het pakket met een prachtige tekst die alles zegt over je moeder. Met de standaard kan deze op een speciale plek worden neergezet. Hier wordt toch iedere mem blij van?

3 – Zet haar letterlijk in het zonnetje
Met het mooie Friese buitenkussen ‘Hjir sit ús mem’ fleurt je Moeder haar tuin of balkon leuk op voor de mooie lente- en zomerdagen. Of ze ‘m nu gebruikt voor op de tuinbank, stoel of loungeset, hij past overal bij! De tekst ‘Hjir sit ús mem’ is origineel en verrassend! Leuk om je moeder mee te verrassen met Moederdag, want zij verdient toch echt haar eigen plekje!

4 – Als je zelf de woorden niet kunt vinden
De muurcirkel ‘Mem’ vat jouw moeder in een paar woorden perfect samen. Deze staat leuk in zowel de woonkamer, slaapkamer, gang als in de veranda. Het is een echte eyecatcher voor in huis en staat ontzettend leuk in combinatie met ons andere verschillende muurcirkels.

5 – Precies goed zo
Een mooi en onmisbaar item voor iedere vrouw; onze mooie toilettas met prachtige Friese tekst. Hier kan je moeder al haar make-up in kwijt, maar ook als ze op reis gaat is dit tasje ideaal.

6 -Een bakje koffie of thee is altijd een goed idee
En met een gave mok met lieve tekst, is het bakje koffie of thee van je Moeder voortaan nog véél lekkerder! Zo laat je je moeder zien dat zij de allerbeste en liefste is!

7 – Lief, liever, liefst
Met het ‘Mem is de alderleafste’ invulboekje heb je een origineel cadeau voor de liefste mem in huis. Vul het boekje in voor jouw allerliefste ‘mem’ en zij ontvangt een unieke herinnering aan jou of jullie.
Cover Mem is de alderleafste ynfolboekje
8 – Een goede binnenkomer
Verras je moeder met een nieuwe deurmat! Zo voelt iedereen zich voortaan welkom bij het bezoeken van je moeder. Kies een design uit ons ruime assortiment en je moeder zal gegarandeerd blij zijn met dit mooie én praktische cadeau.

9 – Onmisbaar in huis
Het handige Friese notitieblok met weekmenu en boodschappenlijstje is enorm handig! Zo kan je moeder per week plannen wat er op het menu staat en kan ze daarbij de benodigdheden en ingrediënten opschrijven die ze niet mag vergeten. Zo hoeft ze nooit meer bij de buurman of buurvrouw aan te kloppen voor eieren of hoeft ze nooit meer terug naar de supermarkt voor het ontbrekende ingrediënt, ideaal!

10 – Vergeet ook beppe niet!
Naast de allerleukste cadeaus voor mem, hebben we ook ontzettend veel leukigheidjes voor beppe! Zoals een mooi decoratie huisje met lieve tekst over beppe. Deze kan ze op een mooi plekje neerzetten in huis, zodat iedereen kan zien dat haar (klein)kinderen ontzettend gek op haar zijn.

Zit hier niks tussen voor jouw mem of beppe? Niet getreurd! We hebben nog veel meer leuks in onze webshop, bekijk alles hier.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van kruskes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9019 reviews.